Lägesrapport

04 juni, 2012

Nu är vi alla tre tillbaka i varsin svenska stad igen. Igår hade vi Skype-möte och la ut riktlinjerna för boken. De drygt 20 intervjuerna delades in i kapitel, och vi började sätta upp personliga deadlines: De första texternas utkast är klara innan helgen.

Vi har även spånat titelförslag till boken. Kanske hamnar några sådana förslag här på bloggen snart.

Just nu, i den här fasen av bokarbetet är det av naturliga skäl främst Marina som sliter. Det är hon som ska få ner alla våra intryck till bokstäver och tecken för att sedan paketera till en bok. Emma supportar med research och faktagranskning, och jag drar i lite trådar runt omkring: förhandlar med boktryckerier, tittar på typografi och papperstyper, tittar igenom bildmaterialet och scannar in bilderna som togs med mellanformatskameran. Samt uppdaterar bloggen. Det är full fart bakom kulisserna alltså!

/Adam

No responses yet