Det finns inga raka vägar i bokskrivande

10 mars, 2013

Det är nu nästan ett år sedan vi gjorde den första av två resor till Bosnien för den här bokens skull. Från början trodde vi att boken skulle vara klar i somras, men efter hand som vi förstått vad det innebär att skriva en bok har vi skjutit fram vår deadline. Men nu närmar det sig! Texterna är i stort sett klara, och igår träffades vi på Stinas kontor för att gå igenom det sista.

Stina? Ja, Stina Lodén är journalist/copywriter/redaktör och driver byrån Doris. Stina och jag (Adam) har jobbat ihop vid olika tillfällen genom åren, och i höstas ställde jag frågan till Stina om hon ville hjälpa oss att vara redaktör för vår bok, som höll på oss att växa oss ur händerna. Som tur var tackade Stina ja, och vi kom tillbaka på banan.

Hur trevligt hade vi egentligen igår när vi satt och läste igenom texterna, planerade layout och diskuterade omslag- och papperstyper? Jo, så här trevligt:

bokskrivande

/Adam

2 responses so far